Aogashima Volkanı – Japonya | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer


Anasayfa > Bayram Cigerli > Gezilesi Yerler > Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer >  Aogashima Volkanı – Japonya | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer

Aogashima Volkanı – Japonya | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
Aogashima Volkanı – Japonya |
Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
| Aogashima Volkanı – Japonya | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer| 


  *Öncelikle herkese merhabalar, bugün sizlere Dünyada gezilmesi gereken 100 yerden biri Aogashima Volkanı ile birlikteyiz arkadaşlar.
  *Aogashima Volkanı, Japonyada olan çok güzel, çok turistik bir yer hatta Japonyanın inanılmaz hatta dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesidir Aogashima Volkanı.
  *Malum Japonya ateş çemberinde yer alan bir ülke ve bu yüzden bu ülkede volkanik olaylar çok ama çok görülmekte ve insanlar sık sık depremlerle yüz yüze gelmektedir.
  *Japonyada yer alan daha doğrusu bulunan Aogashima Volkanı, 1652 yılında büyük bir patlama yaşar ve bunun sonucunda resimde görüldüğü gibi inanılmaz bir doğa harikası olan Aogashima adası yani Aogashima Volkanı oluşur.

  *Aogashima Volkanına kuş bakışı olarak çekilmiş bu fotoğrafta herşey apacık ortada herşey o kadar güzel ve hoş ki insanın burada yaşayası geliyor.

  *Aogashima Volkanı'nın tam ortası çukurlaşmıştır bu yüzden insanlar burada yerleşke kurmuş ve hayatlarına devam etmektedirler. Aogashima Volkanının oluşturduğu Aogashima adası oldukça temiz ve yemyeşil görünün harika bir yer.

  *Aogashima Volkanı ile ilgili şimdilik bu görseli paylaşıyoruz. Eğer sizinde elinizde Aogashima Volkanı ile ilgili görseller varsa veya bizimle paylaşmak istediğiniz bir yer varsa onun videosunu veya görselini yani fotoğraflarını veya resimlerini atarsanız çok memnun kalırız.

  *Aogashima Volkanı gibi dünyada gezilmesi gereken yerler hakkında web sitemizde bir çok içerik mevcuttur.
Kategoriler:

Gezilesi Yerler,
Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer,
Muhteşem Yerler,
Dünyadaki Muhteşem Yerler,
Aogashima Volkanı,
Aogashima Adası,
Japonya,

0 yorum:

Yorum Gönder