Petra Antik kenti – Ürdün | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer


Anasayfa > Bayram Cigerli > Gezilesi Yerler > Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer >  Petra Antik kenti – Ürdün | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer


Petra Antik kenti – Ürdün | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
Petra Antik kenti – Ürdün |
Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
*Öncelikle Herkese merhabalar, Dünyada gezilmesi gereken 100 yer galerimize Ürdünde yer alan Petra Antik Kenti ile devam ediyoruz. Petra Antik Kenti harika inanılmaz ve kesinlikle görülmesi gereken yerlerden bir tanesidir.
 
  *Resimde görüldüğü gibi Petra Antik kenti resmen hatta resmen demek doğru olmaz. İnsanlar çöllerdeki kayaları oyaraka harika saraylar yapmışlar diyebiliriz.  Düşünsenize öyle bir yer düşünün kü, her tarafı taş kayaç olan bir yeri siz oyarak ufalayarak onu bir saray haline getiriyorsunuz. İşte Petra Antik kenti de tamda öyle bir şey.
 
  *Bir heykeltraş, nasıl bir taşdan bir sanat bir figür oluşturuyorsa işte Nebatilerde aynı şekilde taştan kayaçtan harika inanılmaz bir yapıt bir saray ortaya çıkarmışlardır.
 
  *Ya bu muhteşem yapıta bakar mısınız. İnanılmaz harika güzel yani aslında Nebatilerin yapmış olduğu Petra Antik kenti gerçekten insana söz bırakmıyor.
 
  *Kayaçlı bir tepe düşünün sizler o tepe ovalaya ovalaya ufalaya ufalaya parçalaya parçalaya ondan bir şaheser, mükemmel bir saray yapıyorsunuz bu nasıl anlatılabilir ki.
 
  *En iyisi mi Petra Antik kenti ile ilgili sizi bu görsel ile başbaşa bırakalım.
 
  *Bu arada Petra Antik kenti ile elinizde video, görsel var ise lütfen bizimle paylaşmayı unutmayın. Bu inanılmaz insan eserinin tüm herşeyini bizler paylaşmak istiyoruz.



Kategoriler:

Gezilesi Yerler,
Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer,
Muhteşem Yerler,
Dünyadaki Muhteşem Yerler,
Petra Antik kenti ,
Ürdün,
Nebatiler,

0 yorum:

Yorum Gönder