Chittorgarh Fort, India / Hindistan | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer


Anasayfa > Bayram Cigerli > Gezilesi Yerler > Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer >  Chittorgarh Fort, India / Hindistan  | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer


Chittorgarh Fort, India / Hindistan  | Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
Chittorgarh Fort, India / Hindistan  |
 Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer
*Herkese selamlar, Bugün sizlerle Hindistana kadar gideceğiz ve dünyada gezilmesi gereken yerlerden biri olan Chittorgarh Fort sarayını, kalesini artık ne diyorsanız deyin onu sizlerle buluşturacağız.
 
  *Arkadaşlar Hindistanda yer alan Chittorgarh Fort, çok harika ve güzel bir yer. Tarih açısından bakıldığında ise gerçek günümüze kadar sapasağlam bir şekilde ulaşmış şaheserlerden bir tanesidir.
 
  *Hindistanda bulunan Chittorgarh Fort'a ait olan bu görseli biraz inceleyecek olursak arkadaşlar, şu detay sizinde dikkatinizi çekecektir umarım. Chittorgarh Fort'un içinde tıpkı bizde bulunan Balıklı göl gibi bir göl bulunmaktadır daha doğrusu bir havuz bulunmaktadır. Tabi bizimkisi düzlük bir yerde bulunan havuz ama ağalar, paşalar, beyler, hanımlar, çocuklar ya hu şuna baksanıza uçurumun kenarında bir kale ve bu kalenin için devasa büyüklükte bir havuz bu sizcede çok enterasan çok ilgin değil mi?
 
  *Bence çok ilginç ve inanılmaz bir mimarisi var? Acaba Chittorgarh Fort'un hikayesi nedir? Chittorgarh Fort'un hikayesini bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın bizde bunu yayınlayalım.
 
  *Baksanıza aga, ben hiç böyle birşey görmedim. Bir kale bir saray düşünün uçurumun kenarında ve içinde devasa büyüklükte bir havuz bulunsun bence çok inanılmaz ve ilginç bir yer.
 
  *Eğer sizlerin elinizde Hindistanda bulunan Chittorgarh Fort ile ilgili videolar, görseller var ise lütfen bizimle paylaşmayı unutmayın. Görüşmek üzere.



Kategoriler:

Gezilesi Yerler,
Dünyada Gezilmesi Gereken 100 Yer,
Muhteşem Yerler,
Dünyadaki Muhteşem Yerler,
Chittorgarh Fort,
Hindistan

0 yorum:

Yorum Gönder